Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Help Desk

  • Módosítani szeretnék a rendelésemen. Hogyan tehetem meg?

A rendelés törlését kérheted e-mailben, messenger üzenetben vagy telefonon addig amíg nem kaptál e-mail értesítést "szállításra előkészítve" állapotról. Mi a rendelésed töröljük és te új rendelést tudsz leadni a kívánt termékekkel. 

  • Módosítani szeretném a szállítási adatokat. Hogyan tehetem meg?

Amennyiben a szállítási adatokat szeretnéd módosítani, azt megteheted e-mailben, messenger üzenetben vagy telefonon addig amíg nem kaptál e-mail értesítést "szállításra előkészítve" állapotról. Ha már szállításra elő van készítve a csomagod, a futárszolgálat elérhetőségein tudod kérni a módosítást.

  • Több rendelést adtam le de egyszerre szeretném megkapni. Összevonjátok?

​Összevonni rendelést nem tudunk. Amíg nem kaptál e-mail értesítést "szállításra előkészítve" állapotról kérésedre törölni tudjuk rendeléseid és újból leadhatod egyben. 

  • Leadtam a rendelésem, mennyi idő alatt érkezik meg a csomagom? 

Minden munkanapon 12:00-ig leadott rendelést még aznap átadunk a futárszolgálatnak akiknek 1-5 munkanap áll rendelkezésükre kézbesíteni a csomagot. Ettől függetlenül az esetek 90%-ban a következő munkanapon megtörténik a kézbesítés. A futárszolgálat e-mail és viber üzenetben értesít a kiszállítás napján. Részletes információ a szállításról a weboldalon itt találod: https://theliquidcity.com/szallitas_6

  • Elromlott a készülékem, mit tehetek?

Miután elolvastad az ASZF 11.-es pontját, kérünk írd meg a rendelésed számát és a tapasztalt problémát pár mondatban az info.theliquidcity@gmail.com e-mail címre. Garanciális reklamációt minőségbiztosítási okokból csak e-mailben tudunk fogadni. 

  • Nem tetszik a termék, vissza küldhetem?

Minden bontatlan terméket sérülés mentes eredeti csomagolással visszaküldhetsz címünkre a kézhezvételtől számított 14 napon belül. A csomagba kérlek írd bele a rendelésed számát és e-mailben küld el nekünk a bankszámlaszámot amire szeretnéd megkapni a visszatérítést.

  • Mennyi nikotin boostert használjak, hogy a számomra megfelelő nikotinerősséget érjem el?

Ez a táblázat megmutatja, hogy az adott űrtartalmú flakonodba hány milliliter 20mg/ml erősségű boostert kell töltened, hogy a fent felsorolt nikotinerősséget érd el.


Az oldal tetejére